Sporten onder begeleiding

Fysiotherapie Honsbergen heeft een prachtige nieuwe oefenzaal waar u onder begeleiding kunt sporten.

Medische fitness

Medische fitness is fitness onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut helpt u op een verantwoorde manier te sporten en bewegen. Juist door voldoende beweging kunnen klachten afnemen en verbetert jouw conditie en algehele gezondheid. De training bestaat uit cardiotraining (loopband, fietsen, roeien, etc.) en oefeningen gericht op kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Voor wie is medische fitness?

Medische fitness is geschikt voor iedereen die onder begeleiding wil sporten. Is de stap voor jou te groot om zelf naar de sportschool te gaan? Dan biedt medische fitness jou de juiste begeleiding. Dit kan zijn omdat jij net geopereerd bent, maar ook als aanvulling op behandelingen bij de fysiotherapeut. Medische fitness kan geschikt zijn om jouw kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren.

Hoe werkt het?

Tijdens de geplande wekelijkse uren voor de medische fitness zal u aan de slag gaan met uw persoonlijke trainingsdoelen. Aan de hand van de intake stelt de therapeut een persoonlijk trainingsschema op die past bij jouw doelen, eventuele klachten en wensen. Aan de hand van jouw trainingsschema kan jij op de daarvoor bestemde momenten komen trainen in een kleine groep onder begeleiding van de therapeut.

Tarieven:

Per 1 Januari veranderen de tarieven van de medische fitness. U kunt nu ook met Pin betalen.

10-rittenkaart €110,-

20-rittenkaart €200,-

Belt u gerust vrijblijvend voor het maken van een afspraak, of vul ons contact formulier in.